Присвоєння командиру «Карпатської Січі» Олегу Куцину звання Героя України - Петрція

вересня 06 / 2022

Мешканці громади знають Олега Куцина як відомого громадського, політичного та військового діяча, керівника "Легіону Свободи", члена Політради ВО "Свобода", голову Закарпатської обласної організації ВО "Свобода", командира підрозділу Збройних Сил України "Карпатська Січ". Все своє життя він боровся за вільну й незалежну Україну, відстоював демократичні цінності та європейський вибір нашого народу.

Під час Революції Гідності був учасником студентської акції "Революція на граніті", сотником "Закарпатської сотні". З початку війни виступив ініціатором створення і став командиром "ОДЧ Карпатська Січ", яка обороняла від загарбників Київ, тримала позиції в Ірпіні, Романівці та на Броварському й Ізюмському напрямках.

Нагадуємо, що 15 серпня Сусол Андрій оприлюднив петицію про присвоєння Куцину Олегу Івановичу звання Героя України (посмертно). Також у петиції йдеться, що варто було б назвати 49-ий Окремий стрілецький батальйон «Карпатська Січ», присвоївши йому ім’я Олега Куцина.

Звертаємось до населення Тячівщини та Тячівської громади зокрема підписати петицію із зазначеного питання, яка буде направлена Президенту України. Для розгляду петиції необхідно зібрати 25,0 тисяч голосів.



Підписати петицію можна за посиланням тут.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар