На Закарпатті ще двоє службовців підозрюються у причетності до злочинної схеми

серпня 18 / 2022


📌Продовжуємо боротьбу з корупцією: на Закарпатті ще двоє службовців підозрюються у причетності до злочинної схеми

За сприяння Департаменту внутрішньої безпеки Держмитслужби правоохоронці викрили ще двох працівників митного посту «Астей» Закарпатської митниці, підозрюваних у отриманні неправомірної вигоди. За наявною інформацією, посадові особи сприяли незаконному ввезенню різних груп товарів без розмитнення за грошову винагороду.

✅ Наразі за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

💬«Ми тримаємо чіткий курс на викорінення корупції у нашому відомстві. Прикро, що на шостому місяці війни все ще є ті, хто об’єднуються не заради перемоги, а з метою наживи. У співпраці з правоохоронними органами нам вдається рішуче протидіяти цьому ганебному явищу. Відсутність тіньових схем і зловживань - це той імператив, який ми ставимо перед собою. Тому у разі виявлення ознак кримінально караних правопорушень у діях працівників Держмитслужби, винні будуть притягуватися до відповідальності в установленому законом порядку», - наголосив в.о. Голови Держмитслужби Вячеслав Демченко.

Закарпатська митниця
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар