У Рахові провели робочу зустріч із головами громад, керівниками місцевих держлісгоспів, правоохоронцями, надзвичайниками та військовими

серпня 05 / 2022

Обговорили питання взаємодії та співпраці з метою виконання критично важливих завдань. Заслухав очільника РВА Олександра Небилу та голів територіальних громад щодо виконання бюджету, прийому внутрішньо переміщених осіб, релокації підприємств, підготовки до навчального року тощо.
Окремо заслухали керівників місцевих держлісгоспів з питань виконання планів роботи, забезпечення запасів дров для потреб місцевого населення, розвитку підприємств, постачання деревини для ЗСУ та інше.
🚨Повідомив усім, що найближчим часом по всій території Закарпаття будуть працювати мобільні групи у складі оперативників Нацполіції, СБУ, лісової охорони та інших фахівців, які забезпечать виявлення, документування і припинення можливої протиправної діяльності, пов’язаної з незаконними рубками й реалізацією деревини.
Це рішення вже прийняте, відповідні доручення правоохоронці та РВА отримали. Керівництво Обласного управління лісового та мисливського господарства змінено, завдання на оптимізацію відпрацьовано. Тож компромісів у цьому питанні не буде.
☝🏻Громади і підприємства, які функціонують на одній території, повинні працювати в єдиній команді та рухатися зустрічними курсами.
Щодо питання бюджетів, то тут повідомив керівництву ТГ, що надходження від військових будуть розподілятися пропорційно до місць розташування. Своєю чергою громади повинні розробити програми підтримки підрозділів і направити відповідні кошти.
Подякував головам громад за підтримку і запевнив кожного у своїй.
Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар