На Рахівщині нові правила відвідування деяких екотуристичних маршрутів

червня 09 / 2022

У літній період чимало людей прагнуть пройтися гірськими туристичними стежками. Проте, війна вносить корективи в життя навіть на території, де не проводяться активні бойові дії.
Повідомляємо вам про обмеження на відвідування окремих турмаршрутів в українсько-румунському прикордонні, щодо яких Закарпатською ОВА введено заборону на період дії правового режиму воєнного стану.
Зокрема такі маршрути як:
❌«Із села Ділового до гори Піп-ІванМарамороський», на території Трибушанського природоохоронного науково-дослідного відділення;
❌«До водоспаду Ялинський», на території Трибушанського природоохоронного науково-дослідного відділення;
❌«До мінерального джерела в урочищі Головач», на території Марамороського природоохоронного науково-дослідного відділення.
Такі зміни прийнято на виконання розпорядження Закарпатської обласної військової адміністрації від 27.05.2022р. № 215 про введення в дію рішення ради оборони області від 27.05.2022 № 30 «Про невідкладні заходи для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави», та з метою забезпечення надійної охорони території установи.
☝️Звертаємо вашу увагу, що ДОЗВОЛЕНО відвідування території установи населенням, всіх інших туристичних маршрутів та в’їзд до лісів заповідника транспортних засобів (крім транзитних шляхів).
Мандруйте горами, любіть природу і будьте до неї уважними
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар