Місцеві паливні компанії займають 40% ринку пального Закарпаття

червня 08 / 2022


Місцеві паливні компанії відмовилися постачати пальне в інші регіони, допоки не буде забезпечено потребу Закарпаття. І це навіть попри надрентабельні пропозиції, наголосив голова ОВА Віктор Микита.

За його словами, всі постачальники працюють в одній команді на єдиний паливний ринок області з однаковими умовами та займають тут сьогодні 40%, що більш ніж у 10 разів перевищує частку до початку активної фази війни.

«Це головний показник персональної відповідальності кожного нашого підприємця за безпеку в паливно-енергетичному секторі Закарпаття», — наголосив Віктор Микита.

Для того, аби забезпечити населення паливом в достатній кількості, керівництво області постійно комунікує із закордонними партнерами та місцевим бізнесом.

Очільник області Віктор Микита та заступник голови ОВА Василь Іванчо провели планову зустріч із представниками паливного сектору економіки, котрі в цей непростий час виконують усі необхідні етапи для постачання пального в регіон.

Поспілкувалися з підприємцями про обсяги споживання нафтопродуктів, їх постачання з країн ЄС.

«Важливо, наш бізнес має контракти із закордонними компаніями, окрім того, зараз вантажівки з цистернами, котрі прямують з пальним чи по нього, проходять митний контроль позачергово.

Завдяки бізнесу нам вдалося врегулювати ситуацію на ринку нафтопродуктів, зменшити черги на автозаправних станціях, допомогти аграріям у придбанні пального для проведення посівної.

Питання, які виникають у підприємців, намагаємося розв'язати в найкоротші терміни, аби постачання палива на Закарпаття було безперебійним», — підкреслив Василь Іванчо.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар