Мультитестування замість традиційного ЗНО: Інформація для школярів (відео)

травня 22 / 2022


Уперше українські школярі завершуватимуть навчальний рік у воєнний час. Найбільше питань наразі у випускників та їх батьків, адже на кону – майбутнє молоді. Цьогоріч учні 4,9 і 11 класів звільнені від ДПА (державної підсумкової атестації).

ЗНО у класичному варіанті теж не буде – натомість одинадцятикласники здаватимуть мультипредметний тест. Мультпредметний тест замість традиційного ЗНО – так завершать навчальний рік 2021-2022 усі одинадцятикласники. Реєстрація вже завершена, триває процес підтвердження школярами участі у мультитестуванні до 7 червня.

Переселенці, які зараховані до закарпатських шкіл закінчать навчальний рік тут – залежно від виконання навчального плану конкретним закладом освіти це терміни від 25 травня по 27 червня, випускники тестуватимуться разом зі школярами краю і отримають атестати. Національний мультипредметний тест – це свого роду спрощений варіант ЗНО. За 120 хвилин необхідно дати відповіді по трьом предметам- української мови, математики та історії України.

Основна, додаткова та спеціальна –мультитестування проходитиме у три сесії. Терміни, рекомендації та механізми вже доведені Регіональним центром оцінювання якості освіти . Основна сесія стартує 18 липня і триватиме до 10 серпня.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар