На Закарпатті підозрюваний у неправдивих дія прикордонник перекваліфікував себе у "викривача"

квітня 14 / 2022



Соціальними мережами шириться відео прикордонника, який нібито став «викривачем» корупції у одному із підрозділів Мукачівського прикордонного загону.
Появі даного відео передувала службова перевірка відносно самого горе-дізнавача, який був помічений у неправомірних діях під час несення служби у пункті пропуску через державний кордон. Даному військовослужбовцю було запропоновано пройти психофізіологічну експертизу з використанням поліграфа.
Після цього, з метою уникнення ймовірних зловживань під час виконання ним службових завдань, відносно військовослужбовця прийнято рішення про проходження ним служби на сході країни, в іншому органі охорони кордону Держприкордонслужби на посаді не пов’язаній з оформленням осіб та транспортних засобів. На таке рішення інспектор відреагував обуреннями та погрозами дискредитації керівництва підрозділу, у якому він проходив службу, а на теперішній час, взагалі відмовляється виконувати накази та не з'являється на службу, натомість вдався до публічних маніпуляцій, звинувачуючи у причетності всіх навколо.
Варто зауважити, що у прикордонному відомстві жорстко реагують на будь-які прояви корупційних діянь та ретельно перевіряють усю інформацію про можливі неправомірні дії на кордоні із залученням, у тому числі, й технічних засобів.
Відповідально заявляємо, що реагуємо на усі звернення громадян та військовослужбовців Держприкордонслужби, отримана інформація нами всебічно вивчається, після чого приймаються рішення про вжиття необхідних заходів згідно з чинним законодавством. Відмітимо, нерідко заяви про корупцію носять голослівний характер та мають на меті дискредитацію співробітників Держприкордонслужби.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар