Важливо! До уваги осіб, які слідують за кордон до країн ЄС

лютого 27 / 2022

‼️ ДО УВАГИ ОСІБ, ЯКІ СЛІДУЮТЬ ЗА КОРДОН ДО КРАЇН ЄС ‼️

⚠️ Враховуючи несприятливу гуманітарну ситуацію в країні та значне накопичення осіб і транспорту на кордонах з країнами ЄС, задля розвантаження пунктів пропуску і якомога швидшого перетину кордону настійливо рекомендуємо слідувати до наступних пунктів пропуску:

☝️першочергово – на Закарпаття, до пунктів пропуску на кордоні з Угорщиною – «Тиса», «Дзвінкове», «Косино», «Лужанка», «Вилок».

❗️ ЗВЕРНІТЬ ОСОБЛИВУ УВАГУ: подбайте про мінімальний перелік документів, які дадуть змогу встановити Вашу особу та особу супроводжуючих дітей, а також про документи, які зможуть довести Ваші родинні зв’язки з неповнолітніми особами, які слідують без супроводу хоча б одного з батьків, а з іншими родичами.

ℹ️ Актуальну інформацію щодо завантаженості пунктів пропуску, а також рекомендації щодо перетину кордону радимо відстежувати на офіційному сайті Держприкордонслужби та фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

🙏 Прикордонники України, а також наші закордонні колеги докладають усіх можливих зусиль щодо пришвидшення оформлення осіб на виїзд з України.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар