Шокуюче відео! Дітей знайшли на кладовищі в смітнику

листопада 24 / 2021


Дмитрій Величко, в мережі фейсбук опублікував відео та додав коментар:

"Ми слідкуємо за ситуацією на кордоні з Польщею, де біженці з малими дітьми у пошуках кращої долі холодні і голодні… Стежимо всім світом і не помічаємо трагедії у нас під носом.
Декілька тижнів тому мережу розірвало відео про маленьких жителів Хуста, які граються на цвинтарі. Діти там регулярно, за словами очевидців. Гратись на кладовищі, у сміттєвому баку, доїдати те що залишилось - це стало нормальним.
Батьки… їх просто нема - діти живуть з бабусею. Ми оглянули їх житло. Про умови навіть не буду розказувати. Їх бабуся нас запевняла, що доглядає за ними. Небайдужі містяни неодноразово допомагали і харчами і одягом, але з роками нічого не змінилось. Стає тільки гірше, бо для дітей гратись на кладовищі і їсти що знайшли стало нормою.
На даний момент малі знаходяться у Будинку малюка в Батьові. Це нам сказали сусіди. До речі, бабуся була навіть не в курсі! Цитую: « За ними приехали и куда-то забрали»…
Чи правильною є моя відповідь, що дітям краще виховуватись у соціальному закладі, буди ситими і в теплі? Важко, але так Навіть при родичах. Якщо дозволити і далі просто спостерігати, ми точно станемо свідками трагедї. І тоді вже точно нічого не зможемо змінити!
До чого це все? Ви ж знаєте, що «мудрі» реформи нашої держави, призвели до закриття соціальних закладів такого типу. Вигідніше закрити очі, прикриваючись словами «вдома краще». Не факт, що завтра цих дітей не повернуть, до їх «звичайного життя»." - допис Дмитра
Відео: Татьяна Конолош
https://www.facebook.com/profile.php?id=100034030603790
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар