Закарпатка на крутій іномарці переїхала бабусю (Фото)

листопада 14 / 2021

На Берегівщині 13 листопада ввечері на вулиці Ардовець у селі Підвиноградів Берегівського району сталася ДТП. На лінію 102 подзвонила мешканка району і сказала, що наїхала на пішохода, — інформує Нацполіція Закарпаття на офіційному сайті.

Слідчо-оперативна група поліції Виноградова, яка виїхала за викликом, встановила, що водійка автомобіля "Skoda SuperB", їдучи в бік райцентру, не впоралася з керуванням і збила 72-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу за межами пішохідного переходу.

Читайте також: На Тячівщині трапилась ДТП: водій злетів з дороги (ФОТО)


Згідно повідомленню, пенсіонерка померла дорогою до лікарні.

"Поліцейські освідчили жінку та встановили, що за кермом вона перебувала тверезою. Автомобіль помістили на спецмайданчик поліції, — йдеться в повідомленні Нацполіції. — За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілої)".

Санкцією за таке поруення є позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Слідство у справі триває.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар