У місті Виноградів відбулася чергова сесія на якій мали вирішити земельні питання

жовтня 14 / 2021


У місті Виноградів відбулася чергова сесія на якій мали вирішити земельні питання. Які розглядають вже тривалий час, проте результату досягти ніякого так і не вдається. Тож чи вдалося врегулювати справу чи питання залишилися відкритими. Депутати Виноградівської міської ради вкотре зібралися на сесії аби обговорити ряд важливих питань, зокрема що стосуються затвердження вже виготовлених технічних документацій та проєктів землеустрою .

Цього разу всі депутати зібралися в залі, проте натомість аби вирішити проблеми громадян, що вже вкотре прийшли на зібрання, окремі депутати відмовилися за них голосувати.
На запитання громадян, чому місцеві обранці вкотре не приймають рішення, відповіді люди так і не отримали. Серед присутніх учасники бойових дій, що покладають власне життя за країну та безпеку українців.

Затвердити документацію депутати не вважають за потрібне. Подбати по людей закликають колег і їх опоненти. Адже приймаючи такі рішення потрібно керуватися не власними амбіціями, а совістю.

Вкотре не виконувати покладені на них обов’язки це просто знущання над людьми. Своє неприйняття рішень депутати пояснюють не ознайомленням з матеріалами.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар