Закарпатська область з наступного тижня буде у "жовтій" зоні, — голова ОДА

вересня 14 / 2021



Закарпатська область з наступного тижня буде в "жовтій" зоні карантинних обмежень. Про це повідомив на власній сторінці у Facebook голова облдержадміністрації Анатолій Полосков.

За його словами, після переходу в "жовтий" рівень в області продовжать роботу освітні заклади, у яких понад 80% персоналу вакциновано однією або двома дозами, натомість підуть на карантин навчальні заклади, які не матимуть 80% щеплених працівників.

Як повідомив Анатолій Полосков, на Закарпатті лише п'ять територіальних громад мають школи з показником у понад 80% вакцинації. У 21 громаді не щепили не досягли такого результату.

Що відомо:
За добу 12 вересня на Закарпатті коронавірус виявили у однієї людини, жодна людина не одужала, ніхто з пацієнтів не помер. З початку пандемії в області діагноз COVID-19 підвердили у 62 819 людей.
За добу 12 вересня COVID-19 виявили у 1205 людей.
Протягом тижня 6-12 вересня українські медики зробили 921 443 щеплень проти COVID-19, повністю імунізовали 4,8 мільйона українців.
Заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін заявив, що через погіршення ситуації з COVID-19 Україна перейде в "жовту" зону найближчим часом.
Ускладнення епідситуації в Україні не є початком третьої хвилі пандемії — МОЗ.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар