Секс вже не радує та не хочеться: нова унікальна процедура для жіночого здоров’я з'явилася у Рахівському районі

липня 02 / 2021


Літо – традиційно гаряча пора для оздоровлення та відпочинку. Багато з тих, хто дбає про найцінніший ресурс, який є у кожного з нас, приїжджають поправити здоров’я до «Гуцульського Баден Бадена».

Відомо, що головним лікувальним чинником найвисокогірнішого санаторно-курортного закладу України в Квасах «Гірська Тиса» є унікальна мінеральна вода, яку добувають із власної артезіанської свердловини. Крім того, що тут підготували низку спеціальних програм для хворих із патологіями хребта та суглобів, обміну речовин і загального відновлення організму, 11 елементів, які в комплексі подарують довготривалий терапевтичний ефект від оздоровлення, нещодавно придбали ще й дороговартісний апарат «EMSELLA» британської компанії «BTL Aesthetics». Вона спеціалізується на фізіотерапевтичній і відновній медицині, а також виробництві кардіологічного обладнання.

Головний лікар санаторію Іван Павлович Біляк розповів Рахів.City, що процедури на «BTL EMSELLA» спрямовані на відновлення м’язів тазового дна для вирішення післяпологових та вікових проблем жіночого статевого здоров’я, а також поліпшення якості сексуального життя. Крім того, апарат може застосовуватися для терапевтичного впливу на сечостатеву систему чоловіків, оскільки виконує дії, дуже схожі на масаж передміхурової залози (простати).

Чому м’язи тазового дна важливі та як їх зміцнити за допомогою пристрою, ефективність якого підтверджена безліччю наукових досліджень і тисячами задоволених клієнтів, – читайте далі.
М’язи тазового дна: що це таке?
Якщо ви не ходите на тренування з пілатесу або вумбілдингу, навряд чи замислюєтеся, що таке м’язи тазового дна, де вони знаходяться та навіщо потрібні.

Пояснити це дуже просто, достатньо уявити собі звичайну сумку на двох ручках. Де ручки – це фасції і зв’язки, на яких до кісток тазу кріпляться внутрішні органи: сечовий міхур, кишечник, а у жінок ще матка і піхва. А сама сумка – м’язи тазового дна, які підтримують ці органи в черевній порожнині.

М’язи тазового дна вплітаються в сфінктери (м’язові затвори) прямої кишки, сечового міхура, в передміхурову залозу у чоловіків і піхву у жінок. Отож зниження тонусу призводить до порушення функцій і цих органів теж.

Чому тонус м’язів тазового дна знижується?
З різних причин м’язи тазового дна відчувають високе навантаження. По-перше, на них тиснуть органи, які вони підтримують. Під час вагітності цей тиск зі зрозумілих причин збільшується.
По-друге, черевний тиск, який під впливом діафрагми зростає при кожному вдиху, кашлі або коли ми сміємося.
По-третє, м’язи і зв’язки тазового дна розтягуються перед пологами (навіть якщо в результаті було кесареве) і травмуються під час них – при природних пологах розтягуються приблизно в два рази.
Крім того, на м’язи тиснуть сили земного тяжіння, а зв’язки розтягуються через зниження рівня колагену, кількість якого, як ми пам’ятаємо, знижується після 25 років.

До чого призводить зниження тонусу м’язів тазового дна?
Згідно зі статистикою, близько 40% жінок (серед чоловіків ця цифра в два рази нижче) стикається з нетриманням сечі. Найпоширеніший випадок – стресове нетримання, коли при чханні, кашлі, сміхові, фізичних навантаженнях або оргазмі виділяється кілька крапель сечі. Це прямий, але далеко не єдиний наслідок зниження тонусу м’язів тазового дна.
Про це також свідчать:
Секс – зниження гостроти відчуттів;
Ургентне нетримання сечі – його можна розпізнати за сильним і раптовим бажанням піти в туалет. Причому в процесі сечовий міхур спустошується також різко і повністю. Якщо вчасно не звернутися до лікаря, стримувати випорожнення сечового міхура стане складніше.
Пролапс статевих органів – першу стадію можна відловити за хлюпаючими звуками під час занять сексом і спортом. Друга проявляє себе випиранням малих статевих губ. Це буває помітно, якщо надіти лосини або купальник. Пролапс 3 і 4 стадії призводить до опущення, а потім випадання піхви і матки.
Дискомфорт в межах тазу під час сексу і часті запори.
А чи можна все поправити?
Можна. Можна навіть не допустити, якщо почати піклуватися про здоров’я заздалегідь. І якщо 3 і 4 стадія пролапсу лікуються лише хірургічними методами, то в інших випадках допомагають неінвазивні методи.

Найвідоміші й поширені – вправи Кегеля та тренажери, які працюють за принципом біологічного зворотного зв’язку. Однак найпередовіший наразі метод – магнітна стимуляція.

Магнітна стимуляція
Дозволяє зміцнювати м’язи тазового і жінкам, і чоловікам. Апарат створює електромагнітне поле, яке викликає мимовільні скорочення м’язів (так що зробити щось неправильно чисто технічно неможливо) і відновлює провідність в нервах, що важливо при ургентному нетриманні.

Якраз метод магнітної стимуляції – неінвазивний терапевтичний пристрій «EMSELLA» британської компанії «BTL Industries» – ми застосовуємо вже другий тиждень у нашому санаторії. По секрету скажу, що в жодній з оздоровниць України таких поки що немає. Наявні лише в приватних клініках та косметологічних центрах, де за процедуру слід викласти не одну тисячу гривень. У нас вартість одного сеансу – 750 гривень.

Що потрібно знати про «BTL EMSELLA»?
Апарат «BTL EMSELLA» використовує високоінтенсивну сфокусовану електромагнітну технологію (HIFEM), яка дозволяє протягом короткого сеансу викликати велику кількість скорочень м’язів тазового дна.

Такий вплив сприяє їх зміцненню, а, отже, вирішенню проблем, які викликані їх слабкістю у зв’язку з тими чи іншими причинами. Ця методика має офіційну сертифікацію ‒ FDA (США) та CЄ (Європа).

Згідно з науковими дослідженнями, проведеними в США, 95% опитаних пацієнтів відзначили значне поліпшення якості свого життя. Погодьтеся, досить вражаючий результат.
Виглядає як звичайне крісло. Його імпульс сфокусований і спрямований саме на зону впливу – м’язи тазового дна (в аналогічних апаратах використовується розсіяний імпульс, який поширюється й на інші ділянки тіла, наприклад, віддає в спину, що не дуже добре).
Виглядає як звичайне крісло. Його імпульс сфокусований і спрямований саме на зону впливу – м’язи тазового дна (в аналогічних апаратах використовується розсіяний імпульс, який поширюється й на інші ділянки тіла, наприклад, віддає в спину, що не дуже добре).

Як проходить сеанс?
Процедура максимально комфортна, пацієнту немає необхідності роздягатися.
Потрібно розташуватися в кріслі і максимально розслабитися.
Відчуття схожі на перекочування камінців під сідницями.
Ви будете відчувати легку вібрацію і скорочення ваших інтимних м’язів.
Відчуття іноді можуть приймати характер оргазмічних помірної сили.
Перша процедура проходить повністю під контролем і в присутності лікаря.
Тривалість сеансу терапії становить 28 хвилин.
Сеанси відбуваються 2-3 рази на тиждень.
Мінімальний курс становить 6 процедур, максимальний – 10.
Не вимагає спеціальної підготовки до процедури і реабілітаційного періоду – попередньо слід проконсультуватися з гінекологом чи урологом!
Ефект зберігається від шести місяців до одного року.
Повторний курс можна проходити через 6-12 місяців.
Чи не з перших днів, як запустили дороговартісне устаткування у дію, в санаторії "Гірська Тиса", відразу з'явилися пацієнти, які прагнуть поправити своє здоров'я завдяки дії апарату


Показання:
Хронічний геморой
Хронічне запалення простати
Еректильна дисфункція
Нетримання сечі всіх типів
Нетримання калу
Профілактика нетримання
Післяродова реабілітація
Середні форми опущення матки і сечового міхура.
Відновлення після операції на тазовому дні
Пролапс статевих органів
Синдром хронічної тазової болі
Синдром підтікання сечі після сечопускання
Протипоказання
• Наявність кардіостимулятора

• Хронічні захворювання в активній фазі

• Металеві імпланти (крім зубних)

• Гострий геморой

• Вагітність

Ви все ще сумніваєтеся в тому, що «BTL EMSELLA» здатний вирішити проблеми органів тазового дна, поліпшити відчуття під час сексуальних контактів та реально змінити якість Вашого життя на краще? Тоді приходьте на сеанс терапії до санаторію «Гірська Тиса». Переконаєтеся на власному досвіді в неймовірних результатах, які дає це «технологічне диво», спеціально створене для вирішення інтимних проблем чоловіків та жінок!


Пише Рахів.City
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар