На Хустщині відкрили ФАП та дитячий садок

червня 14 / 2021
Днями під час робочої поїздки керівництво області відкрило фельдшерсько-акушерський пункт та дитячий садок у селі Яблунівка.

Це нова двоповерхова будівля з окремими входами – для пацієнтів ФАПу та дітей з батьками.

За словами Анатолія Полоскова, проєкт реалізовано у межах національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Після паводку 2001 року поетапно відбувалася відбудова зруйнованої споруди. Зараз там – сучасне та просторе приміщення. Садочок відвідуватимуть 40 дітей, які тут матимуть усе для щасливого дитинства», – повідомляє очільник області.

Приміщення повністю обладнані необхідними для малечі речами: ліжечками, санвузлами, кухонним приладдям, різноманітними іграшками для всебічного розвитку.

По допомогу у ФАП можуть звертатися понад 5500 жителів Яблунівки. Заклад забезпечений службовими кабінетами з відповідною технікою. Для обслуговування населення також закуплено сучасний автомобіль.

Загальна вартість цього об’єкта – понад 10 млн грн. Субвенція з ДФРР складає майже 7,5 млн грн, інше профінансовано коштами обласного та місцевого бюджетів.



Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар