Можливе тимчасове обмеження пересування людей і транспорту: СБУ звернулась до закарпатців

травня 27 / 2021


У період з 1 по 2 червня на територіях Мукачівського та Берегівського районів координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Закарпатській області проведе планові антитерористичні навчання.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу.

Навчання пройдуть в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.



У пресслужбі УСБУ в Закарпатській області запевнили, що всі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

У разі отримання інформації про можливу причетність окремих осіб до діяльності умовних «терористів» та виявлення муляжів вибухових пристроїв просять повідомляти чергову службу Управління Служби безпеки України в Закарпатській області:

черговий по Управлінню: (0312) 69-15-16; (0312) 61-31-00;
телефон довіри: 097-256-54-30.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар