Всесвітній фонд природи WWF - Україна надав комплекти електропастухів вівчарам та пасічникам Рахівщини

травня 20 / 2021


З метою зменшення конфліктів між великими хижаками та свійськими тваринами, вчора, 18 травня, в приміщенні Ясінянської селищної ради відбувся захід, на якому представники Всесвітнього фонду природи WWF - Україна вручили комплекти електропастухів вівчарам та пасічникам Рахівщини.

👉Захід відбувся за участі представників Весвітнього фонду природи - WWF Україна Романа Черепанина та Ігоря Дикого, голови Ясінянської селищної ради Андрія Делятинчука, голови Рахівської державної адміністрації Олександра Небили, першого заступника голови Рахівської державної адміністрації Віктора Турок, старости села Чорна Тиса Анатолія Павлюка, представника Національного природного парку «Верховинський» Ярослава Зеленчука, голови ГС «Асоціація виробників традиційних карпатських високогірних сирів» Олександра Мартин, вівчарів та пасічників Рахівщини.
Всесвітній фонд природи WWF — одна з найвпливовіших та найбільших незалежних природоохоронних організацій у світі, що нараховує понад 5 мільйонів прихильників і має представництва у більш ніж 100 країнах світу.☘️🐿🐇🦌
👉Місія WWF полягає в тому, щоб зупинити деградацію природних систем планети та побудувати майбутнє, у якому людина житиме в гармонії з природою. Цього можна досягти шляхом збереження біорізноманіття планети; раціонального використання природних ресурсів; зменшення забруднення та марнотратного споживання.
Основні напрями, у яких працює WWF, — охорона лісів, прісноводних водойм, морів та океанів, збереження видів флори та фауни, мінімізація використання токсичних речовин, зміна клімату.🌲🌳🌊🌍⛰
Ясінянська селищна рада висловлює щиру подяку за надану допомогу та підтримку Всесвітньому фонду природи WWF - Україна.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар