Що сталося? В Хусті зібрали практично всіх рятувальників з області

травня 18 / 2021
Другий день поспіль рятувальники Закарпаття навчаються як безпечно, а головне професійно, надавати допомогу під час ліквідації наслідків ДТП. Сьогодні, 18 травня, навчальний тренінг відбувся у Хусті на базі місцевої державної пожежно-рятувального частини.

Для отримання корисних знань та потрібних навичок у використанні гідравлічного та пневматичного аварійно-рятувального обладнання, засобів малої механізації, навігації та інших інструментів сюди, окрім вогнеборців Хуста та Вишкова, з’їхався особовий склад пожежно-рятувальних частин Тячева, Іршави, Рахова та Виноградова. Рятувальники поділились з інструкторами ТМ «Weber Rescue» власним досвідом роботи, а ті, у свою чергу, надали рекомендації щодо технічних можливостей та практичного застосування сучасних спецінструментів.

Окремо, інструктори роз’яснили фахівцям ДСНС як користуватись гідравлічним та пневматичним інструментом «Weber» не зашкодивши собі та постраждалому, навівши конкретні приклади з реальних подій.

Для рятувальників такі заняття є необхідними, адже під час виклику, коли кожна секунда може стати вирішальною, вони повинні діяти вміло та впевнено застосовувати той чи інший інструмент, що є на озброєнні в підрозділах ДСНС.

На завершення тренінгу начальник ГУ ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак подякував офіційним представникам «Weber Rescue» в Україні за надану теоретичну та практичну допомогу в освоєнні сучасного обладнання, яке є незамінним інструментом для порятунку людей під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод. На згадку про плідну та корисну співпрацю присутні обмінялися пам'ятними подарунками.



Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар