Нові кільцеві розв’язки в Мукачеві: Всі “за” та “проти” (відео)

травня 14 / 2021


З 10 травня на перехрестях кількох вулиць Мукачева встановлені тестові кільцеві розвязки. Як зазначає міська влада – з метою створення контролю трафіку та безпечного пересування транспортних засобів. Водночас світлофори за даного експерименту не регулюють рух людей, тож спостерігається постійний активний пішоходопотік.

Тож чи зменшились затори?Здавалося б Мукачево, маленьке місто, але і тут люди часто змушені стояти у заторах. І щоб такої проблеми не було, міська влада вирішила встановити тестові кільцеві розв’язки. Та наскільки ж доцільною була така ідея?

Розглянемо усі за та проти. Першим про своє невдоволення такими експериментами заявив імовірно місцевий житель, який того ж дня почав ламати встановлені кільця. Брати до уваги думку однієї людини було б недоцільним, тому рухаємось далі. Екпериментальні кільця досить широкі у діаметрі, що, імовірно заважає проїхати вантажівкам, маршруткам та машинам з причепом.

Про це пишуть користувачі мережі фейсбук. Тут постає питання, якщо експеримент виправдає сподівання, і встановлять постійні кільця у такому діаметрі, то чи не робиться це з метою, щоб розмістити усередині кілець стовпи, на яких будуть розташовані рекламні щити?
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар