Проблему сміття на кордоні на Закарпатті хочуть подолати електронною чергою

квітня 26 / 2021


Служба автомобільних доріг у Закарпатській області провела 23 квітня онлайн-дискусію щодо подолання проблеми сміття на під’їздах до КПП області. Повідомлення про це з’явилось на сторінці Служби у Facebook.

Закарпаття має найбільшу кількість КПП на кордоні з Євросоюзом. Учасникам дискусії запропонували пустити в дію цілий комплекс заходів:

"Серед них: збільшення відеонагляду у місцях скупчення автомобілів на КПП; посилення відповідальності за викидання сміття у неналежному місці; електронна черга на перетин кордону", — йдеться в повідомленні.

Стосовно електронної черги заступник начальника Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Василь Рурич пояснив: цей крок дозволить розвантажити пункти пропуску, завдяки чіткому регламентуванню часу.

"Приміром, людина може чекати своєї черги на об’єкті сервісу – у кафе, на заправці чи майданчику для відпочинку. А до зазначеного часу під’їхати до шлагбаума. Це дозволить нам уникнути скупчення автотранспортних засобів в обмеженому просторі", — сказав заступник начальника.

На початку року 2021 року на пункті пропуску на КПП "Лужанка" у чергах на перетин кордону щодоби стояли до 2,5 тисяч людей. Все сміття, яке по собі залишили водії, вивезли 8 вантажних машин.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар