На Закарпатті люди перекривали дорогу та бастували : Проти будівництва сміттєспалювального заводу (відео)

квітня 17 / 2021

Понад 600 жителів Мукачівської громади у неділю 11 квітня вийшли на протест. Головна причина масового зібрання – намір місцевої влади побудувати в мікрорайоні Борогтелеп сміттєспалювальний завод. Юрій Лазорка, місцевий активіст, каже, долучився до акції.

Мукачівці переконані в тому, що функціонування такого заводу може призвести до негативних наслідків як для здоров’я людей, так і для навколишнього середовища.Мукачівці написали колективне зверення до влади та депутатів, однак, відповідь з підтримкою отримали лише від представників партій «Рідне Закарпаття», «Батьківщина» та «Слуга народу».

Свої вимоги до місцевої влади люди озвучили у колективному зверненні. На думку мукачівців, влада знехтувала думкою громади міста, а попередньо їх просто ввели в оману. Люди звертаються до міського голови та влади Мукачева, щоб вони організували робочу зустріч, разом з пресою на діючий сміттєпереробний завод до тих інвесторів, які планують будувати завод в Мукачеві, аби переконати громадськість чи цей проект реальний чи це просто афера через яку мукачівці можуть втратити час та кошти платників податків.

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар