Тячівські поліцейські врятували чоловіка, який тонув у річці (фото)

лютого 17 / 2021
Тячівські поліцейські врятували чоловіка, який тонув у річці (фото)
Сьогодні в Тячівському районі, на лінію 102, надійшов виклик, в якому повідомлялося, що неподалік с. Бедевля в річці тоне чоловік
Спільним нарядом, поліцейський охорони Халус Володимир, та дільничний Тячівського РВП Білей Василь, швидко прибули на місце події, і за допомогою підручних засобів їм вдалося дістати людину з води.
Завдяки оперативним, злагодженим діям поліцейських, чоловіка вдалось врятувати, і він відбувся шоком та переохолодженням, температура повітря була близько нуля.
Поліцейські передали врятованого працівникам швидкої, для надання медичної допомоги. Згодом чоловік на запитання як він опинився в воді, відповів, що: «Пішов на риболовлю, спіткнувся та впав в річку, а сам вибратись з неї не зміг, бо в холодній воді зціпенів і не міг поворухнутись».

Згодом до Тячівського РВП поступило звернення дружини потерпілого. Вона висловила подяку екіпажу працівників поліції, які миттєво відреагували на повідомлення з приводу нещасного випадку з потопаючим, завдяки чому врятували її чоловіка.
Управління поліції охорони в Закарпатській області
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар