Виноградівська міська рада повідомила про смерть Йосипа Раца провідного спеціаліста відділу містобудування, архітектури

лютого 16 / 2021

На 65-му році життя після важкої хвороби перестало битися серце поважної та шанованої людини, провідного спеціаліста відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Виноградівської міської ради Раца Йосипа Ернестовича. Його смерть – непоправна втрата для рідних, близьких, колег і друзів.
Своєю сумлінною багаторічною працею, доброзичливими стосунками з колегами і мешканцями міста, з притаманною йому інтелігентністю та виваженістю він заслужив глибоку повагу і справжній авторитет.
Його багаторічна, послідовна і наполеглива праця внесла вагомий вклад у розвиток інфраструктури нашого міста. Протягом багатьох років спільної роботи ми неодноразово мали змогу пересвідчитись у його висококваліфікованості та професіоналізмі.
Закінчивши Львівський політехнічний інститут за спеціальністю «Архітектура», Йосип Ернестович все життя залишався вірним обраній професії.
Свою трудову діяльність розпочав на посаді архітектора-проєктувальника у відділі капітального будівництва Тячівського заводу «Зеніт». Затим працював інженером-архітектором у технічному бюро при районному архітекторі Виноградівського району.
З 1990 року призначений на посаду головного архітектора Виноградівського району. За цей час роботи проявив себе відмінним фахівцем, вправним керівником, доброзичливою і толерантною людиною.
З 2006 року і по сьогодні Йосип Ернестович працював у Виноградівській міській раді.
Виконавчий комітет та Виноградівська міська рада глибоко сумують з приводу смерті Раца Йосипа Ернестовича та висловлюють щирі співчуття його родині.
Світла пам’ять про Йосипа Ернестовича вічно житиме у наших серцях.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар