У переповненому відпочивальниками Буковелі лютує ротавірус — соцмережі

січня 11 / 2021
Бурхливі вихідні у Буковелі в розпал пандемії не пройшли не поміченими. У соцмережах люди масово скаржаться, що підчепили ротавірус на курорті.

Попри оголошений 8 січня локдаун Буковель зараз просто кишить людьми різного віку, інтересів і статків. У соцмережах час від часу з'являються відео скажених черг до підйомників і заторів на під'їзді до Буковеля.

У результаті вже зараз з'являються повідомлення про можливу ротавірусну інфекцію та випадки отруєнь.

Немає інформації щодо того, чи звертався хтось із них до лікарів. Також немає інформації від державних органів, де б йшлося про такі випадки.

Як відомо, на Буковель січневий локдаун 2021 р. не поширюється — курорту дозволили працювати. І поки хтось бідкався у соцмережах через «заборону продажу шкарпеток та каструль», хтось стояв у кількакілометровій черзі на Буковель.

У мережі журналіст Ярослав Іваночко показав кільканадцятикілометрову чергу автомобілів на Буковель. Затор тривав увесь день і розсмоктався тільки ввечері.

«Перший день локдауну. Добре, що гірськолижним курортам дозволили працювати, можна постояти в кількакілометровій черзі на Буковель», — виклав фото Ярослав Іваночко.

На самому Буковелі під підйомниками збиралися в чергу величезні натовпи. Фотографіями в мережі ділилися самі відпочивальники. З них почали робити фотожаби.

Також черги є і на ковзанку.

У мережах з’явилися фотографії глави держави, який на Різдво став на лижі в Буковелі і багато фотографувався з людьми.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар