Що коїлось на гірськолижному курорті: продовження історії

січня 09 / 2021
Сьогодні, 9 січня, ГЛК "Красія" повідомляв про те, що вдень група молодиків (понад 40 осіб) вчинила розбійний напад на працівників комплексу та відвідувачів.

"Впродовж дня "візитери" перешкоджали діяльності комплексу, погрожували фізичною розправою та навмисне втручалися в роботу комплексу, псуючи обладнання, – зазначили в ГЛК "Красія". – Безпосередньо на працівників комплексу та на деяких відвідувачів було здійснено напад, після чого адміністрація викликала правоохоронні органи".



Ввечері ж журналіст Віталій Глагола розповів, що все не зовсім так, як запевняли в ГЛК "Красія". "Поліція каже, що захоплень каси і прокатів не було. За словами джерел в поліції, місцеві із села перекрили трасу і заважали усім іншим кататись, бо вимагали, аби їм дали можливість кататись безкоштовно", – запевнив Віталій Глагола.

Раніше місцеві жителі могли кататись безкоштовно. "А цього року власник вирішив, що досить і треба почати платити – от місцеві і перекрили трасу. Крім того, місцеві блокували касу, в деяких забирали скіпаси і вимагали долю, бо "то наша гора і ми туй жиєме", – зазначив Глагола.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар