Сім’я з Воловетчини просить допомоги у благодійників

листопада 20 / 2020

Сім’я Аліни та Юрія Грабчаків з Воловецького району, що на Закарпатті, вже сім місяців бореться за життя та здоров’я свого десятимісячного сина Максима. Однак в світі є добрі люди із щирим серцем, які надали фінансову підтримку для дороговартісного лікування малюка.
Родина Грабчак висловлює щиросердечну подяку Благодійному фонду Оксани Марченко за підтримку у вкрай складній для родини ситуації та те, що не кидаєте людей у біді. Ці слова подяки - це не просто формальність. Це щира подяка батьків важкохворої дитини за стабільний стан якої зараз борються польські медики.

Коли народився маленький Максимчик - нашому щастю не було меж. Появі на світ довгоочікуваного хлопчика раділа й старша донечка. Але через три місяці лікарі діагностували в немовляти страшне захворювання - м'язова атрофія. Світ перевернувся, але ми вирішили, що будемо боротися.
Лікування Максима вимагає величезних коштів і проводити його треба за кордоном: все що мали, ми вже продали; взяли кредити..., але здаватися не маємо права.
І дуже добре, що є такі люди, як ви, наші дорогі благодійники, - зі щирим серцем та готовністю завжди прийти на допомогу..."

З повагою та вдячністю, сім’я Аліни та Юрія Грабчаків з Воловецького району, що на Закарпатті.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар