Поліцейські перевірили «заміновані» будівлі на Закарпатті: вибухівки не знайдено

серпня 20 / 2020
На території обстежених об’єктів у містах Берегово, Тячів та смт.Солотвино вибухонебезпечних предметів поліцейські не виявили. За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян в поліції відкрито кримінальне провадження
Поліцейські перевірили «заміновані» будівлі на Закарпатті: вибухівки не знайдено

Сьогодні, 20 серпня, до поліції надійшло повідомлення про замінування трьох культових споруд на Закарпатті. Йшлося про релігійні об’єкти у містах Берегово та Тячів, а також про храм у селищі Солотвино Тячівського району.

З території евакуювали всіх людей, поліцейські, задля безпеки громадян, оточили «заміновані» об’єкти та перекрили всі можливі підходи до них. Експерти провели детальну перевірку будівель та прилеглої території. За висновками вибухотехніків, жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Наразі встановлюється особа та мета псевдомінера.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності, слідчі відкрили кримінальне провадження (ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України). Псевдомінеру загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар