Новини Закарпаття

Нові правила в'їзду до Угорщини, офіційно від Закарпатської ОДА

Нові правила в'їзду до Угорщини, офіційно від Закарпатської ОДА

На офіційному сайті Закарпатської ОДА, повідомили про те, що 12.07.2020 міністр Канцелярії прем’єр-міністра Угорщини Гергель Гуляш (Guly?s Gergely) заявив, що епідемія коронавірусу спалахнула в декількох місцях, у зв’язку з чим не можна допускати занесення вірусу з-за кордону.

Зважаючи на це, уряд Угорщини прийняв рішення зробити більш жорсткими правила перетину державного кордону Угорщини. Зокрема, що стосується громадян Угорщини та їх родичів, а також громадян інших країн.

Зокрема, якщо громадяни Угорщини заїдуть на територію країни із держави, позначеної жовтим або червоним кольором, їх перевірятимуть на захворюваність. Якщо є підозра на інфекцію, особі слід буде пройти карантин. Карантину можна буде уникнути, якщо особа надасть негативний тест на COVID-19, не старіший 5 діб.

Винятки становлять транзит та вантажоперевезення.

До жовтої категорії потрапили чотири країни ЄС: Болгарія, Португалія, Румунія та Швеція. Поряд з цим в жовту категорію віднесено також США, Норвегію, РФ, Сербію, Китай та Японію.

У червоній категорії, тобто іноземцям, які прибули з цих країн, заборонено в'їзд до Угорщини, знаходяться: Албанія, Боснія та Герцеговина, Білорусь, Північна Македонія, Молдова, Чорногорія та Україна.

Категорії кожної країни буде переглянуто на засіданні уряду в 15.07.2020.

Зазначені обмеження почнуть діяти з 00:00 15.07.2020.

https://hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2020/07/12/elo-bejelentest-tesz-a-kormany-a-jarvany-terjedesenek-megelozesrol
Перейти на сайт