Закарпаття стоїть на порозі повернення до першого етапу карантину – Петров

липня 10 / 2020
Закарпаття стоїть на порозі повернення до першого етапу карантину – Петров
Разом із тим, медзаклади першої хвилі вдалося розвантажити з 70% до 64% завантаженості, однак, зберігається висока завантаженість у медзакладах другої та третьої хвилі. Про таке сьогодні під час пресконференції розповів голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

За його словами, ситуація з захворюваністю на коронавірус в області залишається напруженою, Закарпаття «стоїть на порозі можливого повернення до першого етапу карантину».

Утім, відповідно до статистики, за останній тиждень загальна захвораність по області має -3%.



Однак, зважаючи на економічну ситуацію, а також на те, що в області триває туристичний сезон, влада області «не закривала ні санаторії, ні курортні об’єкти». Разом із тим, керівництво таких закладів, за словами О. Петрова, було зобов’язано суворо дотримуватися карантинних вимог і забезпечити всі необхідні засоби безпеки.

Відтак, відповідно до епідеміологічних розстежень, заявив О. Петров, спалахів захворювань на COVID-19 у рекреаційних закладах області за весь цей час не зафіксовано.

Як зазначив голова ОДА, також вдалося дещо розвантажити завантаженість медзакладів першої хвилі — з 70% до 64% у закладах першої хвилі. У той же час, спостерігається високе завантаження у медзакладах другої та третьої хвилі.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар