Закарпатські нардепи відстояли субвенцію на ремонт дороги Виноградів - Олешник

липня 09 / 2020
Закарпатські нардепи відстояли субвенцію на ремонт дороги Виноградів - Олешник

Найближчим часом на відрізку автошляху Виноградів - Олешник розпочнеться ремонт дорожнього покриття за рахунок урядової субвенції. Про це у своєму профілі у соцмережі написав народний депутат України Владіслав Поляк.

«На початку березня я провів зустріч із Олешницьким сільським головою Степаном Поповичем.

Разом обговорили проблему дорожнього сполучення між м. Виноградовом та одним з найбільш густонаселених сіл району.

І хоча карантин вніс свої корективи в пріоритетність та ритм роботи Уряду, нашій команді таки вдалося відстояти фінансування капремонту автодороги «Виноградів - Олешник».

Важливо, що цей автошлях є дотичним дорозі Т0719, де сьогодні проводиться капремонт на відрізку від м. Виноградів до с. Онок», - ідеться у дописі політика.

Мешканці округу часто питають про ремонт тієї чи іншої ділянки дороги, наголошуючи на її поганому стані. І про всі ці болючі точки народному депутату відомо, і над їх зникненням разом з колегами він активно працює.

«Виділена, на прохання нардепів, субвенція важлива та вкрай потрібна, проте не вирішує проблему низки інших зношених автошляхів нашого округу.

Тож попереду у нас заплановано ряд звернень та зустрічей з представниками виконавчої влади, з метою вирішення питання фінансування найпроблемніших автошляхів вже цього року», - зазначив Владіслав Поляк.

Зазначимо, що окрім ремонту дороги Виноградів – Олешник, із субвенції Уряд профінансує ще два проекти у Виноградівському районі: будівництво амбулаторії загального практики сімейної медицини у с. Боржавське, а також на будівництво спортивного майданчика із штучним покриттям у с.Вербовець.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар