Лікарні на Закарпатті заповнені хворими на COVID-19 більш, як 60% – голова ОДА (ФОТО)

червня 27 / 2020
Лікарні на Закарпатті заповнені хворими на COVID-19 більш, як 60% – голова ОДА (ФОТО)
Про ситуацію щодо поширення коронавірусу в Україні та Закарпатті зокрема говорили на селекторній нараді під головуванням Президента України.

На Закарпатті поліцейські проводять щоденні рейди. Складено 110 протоколів за результатами перевірок: 76 — на суб’єктів господарювання, 31- порушення самоізоляції, 3 – на водіїв транспортних засобів.

По 12 справам – судами накладено штрафи, мінімальний -17 тисяч гривень!

До проведення рейдів долучили військових.

В області не працюють дитячі садочки. Заборонено роботу ресторанів усередині приміщення, дозволені лише тераси та форма «їжа на виніс».



На вихідних заборонено рух громадського транспорту, дозволено лише спецперевезення – медиків та працівників інших служб.

Готелі працюють без спа-зон та басейнів, ресторанів усередині.

У культурно-масових заходах може брати участь до 10 осіб, із дотриманням соціальної дистанції, одягнених у захисні маски для обличчя.

Щоб не наражати на небезпеку групу ризику – людей похилого віку, рекомендовано закладам, установам приймати цю категорію людей у будні із 11.00 до 13.00 години, а молоді утриматися відвідувати, зокрема, магазини. Дякую закарпатському управлінню Пенсійного фонду, який підтримав це рішення і уже увів його у дію.

За останню добу у 93 закарпатців встановлено діагноз COVID- 19 методом ПЛР, 9 людей із діагнозом коронавірус – померли, 9 – вилікувалися. Лікарні заповнені хворими на COVID-19 більш як 60 відсотків. І це хворі переважно важкі, які потребують кисневої терапії, спеціальну апаратуру.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар