Скандал навколо пологового Мукачівської лікарні (відео)

червня 16 / 2020
Скандал навколо пологового Мукачівської лікарні (відео)
Без ремонту десятки років. Днями фотографіями з пологового у соцмережі Фейсбук поділилася мукачівка Ірина Микитюк. Як пише жінка, світлини зроблені в палаті на 3 поверсі, у котрій, за її словами, не було ремонту вже багато років.

Реакція міськради не забарилася. Міський голова Андрій Балога прийняв рішення оголосити догану в.о. директора лікарні Святого Мартина Євгену Мешко.Також прийнято кадрове рішення – змінено завідувачку пологового відділення Юліану Токарську.

Ці світлини зробила у пологовому відділені Мукачівської лікарні жителька міста Ірина Микитюк. Фото відразу виклала в мережу Фейсбук з обурливим дописом.Шквал обурень від інших жителів міста не забарився. Понад 400 негативних коментарів.

Та півтори тисячі перепоширень. Вже за тиждень відреагував і міський голова. Про пологове відділення згадав і позачерговій сесії міськради міський голова. Як йдеться на сайті міськради голова міста прийняв рішення оголосити догану в.о. директора лікарні Святого Мартина (комунального некомерційного підприємства «Мукачівська центральна районна лікарня») Євгену Мешко.

Також прийнято кадрове рішення – змінено завідувачку пологового відділення Юліану Токарську. Догани оголошено і працівникам господарської частини, які відповідальні за стан палат у відділенні. Ця публікація також викликала викликала багато дискусій серед містян. Тим часом, деякі мукачівці навіть не уявляли, що в такому стані можуть бути окремі відділення центральної районної лікарні.

Тим часом, на сайті міської ради було повідомлено про те, що вже за наступного тижня буде розпочато ремонт третього блоку пологового відділення лікарня – це єдиний блок, який ще не оновлювали у пологовому відділенні. Невже чиновники очікували , такого розголосу, і не бачили, яким є стан у пологовому? Можливо, кажуть містяни, їм варто бути ближчими до пересічних громадян.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар