У Берегівському районі поліція затримала чоловіка з наркотиками (фото)

червня 05 / 2020
У Берегівському районі поліція затримала чоловіка з наркотиками (фото)
Під час санкціонованого обшуку житла мешканця села Балажер, що на Берегівщині, правоохоронці виявили та вилучили наркотичні речовини. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Сьогодні, 5 червня, слідчі, спільно з оперативними працівниками кримінальної поліції Берегівського відділу поліції провели санкціонований судом обшук у помешканні 55-річного жителя села Балажер. Під час слідчих дій поліцейські виявили речовину, зовні схожу на марихуану, кілька пристроїв для її куріння та електронні ваги, повідомили у поліції області. передає Depo.Закарпаття.

Сховки з наркотичною речовиною правоохоронці виявили у різних приміщеннях приватного будинку чоловіка, а також на подвір’ї дворогосподарства. Вилучені речовини направили на експертизу.

За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські з’ясують походження наркотичних речовин та мету їх зберігання.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар