Вбивство у Виноградові хронологія подій та нові подробиці

травня 20 / 2020
Вбивство у Виноградові хронологія подій та нові подробиці

Днями до поліції Виноградова з повідомленням про зникнення 29-річного чоловіка, звернулися його рідні. Вони повідомили, що їх син поїхав на велосипедів до своєї дівчини в село Тросник,але туди він не доїхав,востаннє його бачили на вулиці Вакарова.
У поліції за фактом зникнення чоловіка розпочали слідство за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство.
Рідні зниклого почали активний пошук зниклого,для цього були задіяні соціальні мережі.
Вчора до поліції Виноградова, надійшли дві заяви від рідних в одній йшлося, що місцеві жителі «М» та «А» вчинили розбій напавши на їх сина на вулиці Вакарова побивши, його вони забрали мобільний телефон «Айфон». В іншій заяві йшлося, що громадяни «М» та «А» викрали їх сина та відвезли у невідомому напрямку.
В офіційні версії поліції йдеться: «В ході слідства було встановлено, що до зникнення чоловіка можуть бути причетні двоє місцевих мешканців, з якими у нього в ніч зникнення виник конфлікт, який переріс в бійку. Двоє чоловіків нанесли потерпілому тілесні ушкодження та відібрали у нього мобільний телефон, який, як встановили оперативники, згодом продали.

Під час допиту підозрювані розповіли, що потерпілий погрожував їм зброєю. Також, вони зізналися, що тієї ночі заподіяли 29-річному чоловікові тілесні ушкодження та залишили його посеред вулиці. Через деякий час вони повернулися на місце злочину, помістили побитого ними виноградівця в багажне відділення авто та вивезли до річки. Там вони продовжили наносити тілесні ушкодження вже непритомному чоловікові, після чого залишили його на березі річки та покинули місце злочину».

Наразі труп ймовірно вбитого «Г» не знайдено.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар