Особливості перетину кордону України з Словаччиною, або чому 9 українців не люди

травня 16 / 2020
Особливості перетину кордону України з Словаччиною, або чому 9 українців не люди

З початком пандемії короновіруса Словаччина, ввела одні із самих жорстких карантинних мір, фактично повністю закрила свої кордони для іноземців та їх транзиту. Також були закриті деякі прикордонні переходи, для українців залишили пункт пропуску «Ужгород - Вишнє-Нємецьке».
Щоб потрапити в Україну тут ввели певні обмеження, а саме перетин тільки власному автотранспорті транспорті, або автобусом, який їде з українського боку.
Цікаво, що автобус викликають словацькі прикордонники, якщо бажаючих перейти кордон набереться 10 осіб, якщо менше то прийдеться почекати і декілька годин, особливо проблематичним перехід є вночі.



Хочемо наголосити, що автобус перевозить людей безкоштовно! За словами українських прикордонників вони готові відправляти автобус частіше, але все залежить від сусідів, яким 9 українців не люди та можуть чекати десятого скільки завгодно.

Додомо, що за словами українців, які перетинали кордон, відношення до них з боку словацьких митників та прикордонників не витримує ніякої критики.

Важливо! На територію Словаччини з України можуть потрапити тільки її громадяни, або хто має словацький побут!
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар