Новий онлайн-курс «СOVID – 19»: що потрібно знати про роботу апаратів штучної вентиляції легень»

квітня 29 / 2020
Новий онлайн-курс «СOVID – 19»: що потрібно знати про роботу апаратів штучної вентиляції легень»

На офіційному сайті Закарпатської ОДА, повідомляють про новий онлайн-курс «СOVID – 19»: що потрібно знати про роботу апаратів штучної вентиляції легень».

Міністерство цифрової трансформації України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта».

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2019 року № 849, визначено мету: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути». Онлайн-платформа з цифрової грамотності наразі доступна в мережі «Інтернет» за посиланням: osvita.diia.gov.ua/.

На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом - освітні серіали.

Вже найближчим часом на цій платформі будуть доступні три освітні серіали: базовий серіал із цифрової грамотності, цифрова грамотність для вчителів і освітній серіал для батьків «Онлайн-безпека для дітей». Протягом 2020 року на онлайн-платформі з’являтимуться нові освітні серіали.

Мінцифра також планує забезпечити можливість проходження навчання на онлайн-платформі у 6000 комп’ютеризованих бібліотеках України.
Наразі, на платформі доступний новий онлайн-курс «СOVID – 19»: що потрібно знати про роботу апаратів штучної вентиляції легень»
(https://osvita.diia.gov.ua/courses/covidl9-ventilator).

Оглядовий серіал складається з трьох серій у форматі міні-інтерв’ю. Мета серіалу - розповісти як працюють апарати штучної вентиляції легень, як для лікарів, так і для пацієнтів.

Отже, перша в історії України програма розвитку цифрових навичок громадян стартувала!
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар