Виноградівська міська рада не має повноважень на відкриття ринків та перегляду рішень районної комісії з ТЕБ і НС Виноградівської РДА

квітня 27 / 2020
Виноградівська міська рада не має повноважень на відкриття ринків та перегляду рішень  районної комісії з ТЕБ і НС Виноградівської РДА


Шановні мешканці м. Виноградів!


Виноградівська міська рада, реагуючи на звернення підприємців, які здійснюють торгівлю на МП «Ринок» (великий ринок) та ринку «Урожай» (малий ринок) повторно надає роз’яснення.

Рішенням Кабінету Міністрів з 12 березня 2020 р. введено карантин на всій території України. Відповідно до рішення Уряду, рішенням державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 20 березня 2020 р. №2, рішеннями регіональної та районної комісій з ТЕБ і НС затверджено обмежувальні заходи.

Зокрема, рішенням районної комісії з ТЕБ і НС Виноградівської РДА від 16.03.2020 р. призупинено роботу закладів громадського харчування, торгово-розважальних закладів, кав’ярень, спортивних та фітнес-залів, галерей, барів, клубів, дитячих розважальних та ігрових закладів, дискотек, пабів, ринків (окрім гуртових), усіх магазинів крім продуктових, аптек та АЗС, розташованих на території району.

Повторно повідомляємо, що Виноградівська міська рада не уповноважена переглядати рішення уряду та комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, в т.ч. щодо роботи ринків.


Виноградівська міська рада
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар