Уряд Словаччини представив план повернення до повноцінного життя країни у 4 етапи

квітня 22 / 2020
Уряд Словаччини представив план повернення до повноцінного життя країни у 4 етапи

З 22 квітня відкрилися всі магазини площею до 300 кв.м., продовольчі ринки на відкритому повітрі (з одним входом і одним виходом і одностороннім рухом всередині, з дотриманням дистанції 2 метри між покупцями), автосалони та автобазари. Зменшення існуючих площ до встановленого обмеження не допускається. У магазинах одягу і взуття забороняється примірка товару. У великих торгових центрах дозволено працювати тільки тим магазинам, що мають власний вхід із вулиці без входу у сам ТЦ.
Мистецькі галереї відкриваються тільки для продажу експонатів
Також працюють заклади сфери послуг площею до 300 кв.м, де немає прямого контакту людей
На свіжому повітрі дозволено тренування у безконтактних видах спорту, але без присутності глядачів, без вбиральні та роздягальні.
Дитячі майданчики ще зачинені!

Дозволено працювати готелям тільки для довгострокового проживання (від 10 днів) і без харчування. Через віконце для продажу можуть обслуговувати кафе, кондитерські, бари та ресторани.
Перукарні, салони краси, інші заклади сфери послуг із прямим контактом людей буде відкрито на другому етапі - з 05 травня. Проживання у готелях буде дозволено на будь-який термін, їжа тільки у номер, без надання додаткових послуг.
Запрацюють зовнішні туристичні атракції, з обмеженнями - таксі, дитячі клуби до 10 років, весілля і служби у церкві



Третій етап передбачає відкриття магазинів і закладів сфери послуг до 1000 кв.м., зовнішніх терас барів і ресторанів, а також, із обмеженнями - музеїв, галерей, виставок і книгарень.
Масаж і спортивна реабілітація - тільки сухі процедури

На четвертому етапі відкриються театри, кінозали, басейни, торгові центри, школи, дитсадки, спортивні центри. Дозволено буде громадські та спортивні заходи і повноцінну роботи готелів.
Інформація - Турагенція Трайдент-Хіт Ужгород.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар