21 закарпатець хворий на короновірус лікується дома але чим,якщо ефективних ліків немає?

квітня 03 / 2020
21 закарпатець хворий на короновірус лікується дома але чим,якщо ефективних  ліків немає?

За повідомленнями закарпатської ОДА 21 закарпатець хворий на короновірус лікується дома,двоє знаходяться в Закарпатській інфекційній лікарні.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я:
«На даний момент рекомендованих лікарських засобів, призначених для профілактики або лікування інфекції, викликаної новим коронавірусом (2019 nCoV) немає.
Проте, інфікованим пацієнтам повинна бути надана необхідна медична допомога для полегшення і зняття симптомів, а особам з важкими формами захворювання повинна забезпечуватися належна підтримуюча терапія. В даний час йде робота по створенню специфічних лікарських засобів проти нового коронавируса, і їм треба буде пройти клінічні випробування. ВООЗ спільно з рядом партнерів надає допомогу з метою прискорення роботи по створенню нових лікарських засобів.



Ряд засобів західної медицини, а також традиційних народних або домашніх засобів може сприяти поліпшенню самопочуття і полегшення симптомів захворювання COVID-19, проте, в даний час немає фактичних даних, які б могли свідчити про те, що дія будь-якого з наявних препаратів дозволяє запобігти або лікувати дане захворювання. ВООЗ не рекомендує проводити самолікування за допомогою яких би то ні було лікарських препаратів, включаючи антибіотики, з метою профілактики або лікування інфекції COVID-19. У той же час ведуться клінічні випробування ряду засобів як західної, так і традиційної народної медицини. ВООЗ продовжить публікувати оновлені відомості по мірі появи клінічних даних
».

Постає запитання, а чим лікують захворівши на короновірус закарпатців та ще й дома?


За останніми даними в Україні хворих на короновірус 897 померло 22 видужало 19 людей.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар