Михайло Рівіс: На території Закарпатської області також уводяться обмежувальні заходи

березня 26 / 2020
Михайло Рівіс: На території Закарпатської області також уводяться обмежувальні заходи
Відбулося засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Закарпатській області.

Як відомо, за рішенням Кабінету Міністрів в Україні на всій території на 30 днів терміном до 24 квітня 2020 року введено режим надзвичайної ситуації, карантинні заходи продовжено.

За словами голови Закарпатської обласної ради Михайла Рівіса, починаючи із 00.00 год 27 березня 2020 року до 24 квітня 2020 року на території нашої області вводяться обмежувальні заходи.

Зокрема, припинення роботи: всіх ринків, за винятком великих продуктових оптових ринків; відділень для приготування та прийому їжі, кави, інших напоїв, розміщених на АЗС.

Йдеться також про необхідність припинення руху автомобільного транспорту шляхом виставлення блок-постів на перевальних ділянках наступних автодоріг: Ужоцький перевал (автодорога Н-13 Львів-Самбір-Ужгород) та Торунський (Вишківський) перевал (автодорога Р-21 Долина-Хуст).

Посилюється охорона публічної безпеки та порядку шляхом облаштування контрольно-пропускних пунктів на перевальних ділянках таких автодоріг: Яблунецький перевал (автодорога Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів); Абранський перевал (автодорога М-06 Київ-Чоп), де проводитиметься температурний скринінг тих, хто в’їжджає на територію області.

«Усі разом і кожен окремо маємо розуміти, що режим надзвичайної ситуації вимагає виважених, консолідованих, злагоджених дій усіх структур, від яких залежить життєдіяльність області. В умовах поширення COVID-19 – нової хвороби, про яку відомо не так багато, ми повинні саме так і діяти. І рішення про обмежувальні заходи є на часі та правильним», – наголосив М.Рівіс.

Пресслужба облради

?
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар