Новини Закарпаття

Роман Сарай сьогодні взяв участь у бізнес-форумі «Big Money Закарпаття»

☝️
Сьогодні взяв участь у бізнес-форумі «Big Money Закарпаття». Із задоволенням відгукнувся на запрошення організаторів, адже це – платформа, яка не лише презентує та популяризує Закарпаття, але й працює на зміну культури ведення бізнесу в нашому краї.
👌 Дуже добре, що організовуються подібні заходи. Саме на таких майданчиках можна знайти партнерів для бізнесу та нові знайомства, почути якісь цікаві ідеї, отримати поради від спікерів чи просто зарядитися позитивною енергією.
👉 Закарпаття нині переживає інвестиційний бум. На Закарпатті сьогодні працює 470 релокованих підприємств. В області проживає 350 тисяч вимушено переміщених осіб. За рахунок релокованого бізнесу залучено близько одного мільярду гривень інвестицій. Це, у свою чергу, позначилося на рекордному зростанні ВВП.
👉 Водночас надходження додаткових коштів дозволило забезпечити зростання видатків на соціальну сферу – садочки, школи, лікарні і т.д. 40 мільйонів гривень повернуто за програмою «Energy help» бізнесу, який витратив свої кошти на придбання генераторів. За програмою «5-7-9» відшкодовуються відсотки за кредитами підприємцям, котрі виробляють додану продукцію – сільськогосподарську, енергозаощаджуючу і т.д.
👉 Завдячуючи інвестиціям закарпатці та гості нашого краю почуваються у безпеці. У 2022 році область інвестувала значні кошти у безпеку. По всій території області було встановлено дві тисячі відеокамер та закуплено аналітичне обладнання, яке дозволяє оперативно розкривати злочини. Інформаційно-аналітична система «Безпекове Закарпаття» та злагоджена робота закарпатських правоохоронців дозволила у 2023 році розкрити 100% важких злочинів.
🤝 Подякував усім учасникам форуму за те, що не залишили Україну у цей важкий час і продовжують працювати, створюючи нові робочі місця та покращуючи обороноздатність нашої держави – тим самим наближаючи нашу перемогу.
🇺🇦 Віримо у Збройні сили України! Все буде Україна!
Перейти на сайт