SENSAR Development відкрив свій офіс в Ужгороді. Що відомо про нового гравця на ринку нерухомості регіону?

вересня 16 / 2024

12 вересня компанія-забудовник SENSAR Development відкрила свій офіс в Ужгороді.

Ще раніше вона розпочала тут будівництво THE FIVE Hotel, найвищого готелю міста рівня п'яти зірок, яке вже вражає темпами та масштабами. Тож пропонуємо вам ознайомитися більше з новим гравцем ринку нерухомості регіону.
Для Ужгорода SENSAR Development має ефект новизни. Проте цього забудовника вже знають на всеукраїнському рівні. Компанія має один з найширших портфелів дохідної нерухомості та активно зростає та розвивається, попри економічну нестабільність в
країні.
За останні два роки компанія завершила три масштабні проєкти у прифронтовому місті Запоріжжі, розпочала і вже добудувала апарт-комплекс Smart House у центрі Львова та будує низку різноманітних проєктів дохідної нерухомості в Яремче, Славсько та Києві.
З початку повномасштабного вторгнення команда SENSAR обрала будувати в Україні та має проактивну соціальну позицію. Волонтерські проєкти відбудови, допомога армії, благодійні збори – це частина діяльності компанії. Так, нещодавно компанія- забудовник передала комплекти військової форми для стрілецького батальйону поліції особливого призначення ГУНП у Закарпатській області на суму 1 500 000 грн.

Наразі компанія презентувала новий клієнтський простір в Ужгороді. На урочистій події відкриття офісу відбулося знайомство з проєктами SENSAR та дохідною нерухомістю як нового продукту на українського ринку.
На святі засновник, CEO SENSAR Development, Марк Марченко зазначив: «Ми дуже цінуємо наших клієнтів. Для команди SENSAR надважливо надавати якісний сервіс як в реалізації наших проєктів, так і в обслуговуванні наших інвесторів. Саме тому, розпочавши будівництво THE FIVE Hotel в Ужгороді, ми одразу підняли питання створення тут нашого клієнтського простору, де кожен зможе отримати повний пакет послуг з будь-якого проєкту дохідної нерухомості SENSAR».

Отже, тепер, щоб дізнатись більше про інвестиційні пропозиції компанії, ви можете звернутися за адресою: проспект Свободи, 67 А, або зателефонувати за номером: 050321 92 92.










Категорія : Економика


Залишити Коментар