Новини Закарпаття

У Виноградові відкоригували ціну на воду та водовідведення


Сьогодні, на виконавчому комітеті Виноградівської громади було винесено питання: «Про встановлення коригованих тарифів на комунальні послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються комунальним підприємством «Виноградівське виробниче управління житлово-комунального господарства».
Розглянувши звернення комунального підприємства «Виноградівське виробниче управління житлово-комунального господарства» (вих. №213 від 14.05.2024 року) та подані розрахунки коригованих тарифів разом із заявами, підтвердними матеріалами і документами,
що використовувалися під час проведення коригування тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення, що надаються підприємством населенню, бюджетним установам та госпрозрахунковим організаціям.

Встановити кориговані тарифи на комунальні послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для усіх груп споживачів, що надаються комунальним підприємством «Виноградівське виробниче управління житлово-комунального
господарства» у розмірах:
- на послуги з централізованого водопостачання – 28,00 грн./м.куб із врахуванням ПДВ;
- на послуги з централізованого водовідведення – 29,80 грн./м.куб із врахуванням ПДВ. Кориговані тарифи на комунальні послуги з централізованого водопостачання та водовідведення ввести в дію з 01 вересня 2024 року.

Йдеться в рішенні виконкому.

Основною причиною такого рішення є суттєве збільшення ціни на електроенергію. Водночас за словами керівництва ВВУЖКГ ця ціна все рівно не покриває повної собівартості.
Перейти на сайт