Новини Закарпаття

"Бюджетна" комісія розглянула низку важливих питань

"Бюджетна" комісія розглянула низку важливих питань

👉 Постійна комісія з питань бюджету під керівництвом Наталії Штефуци сьогодні розглянула низку важливих питань. Зокрема, депутати ознайомилися зі звітами про виконання обласного бюджету за І квартал 2024 року та про виконання дохідної частини обласного бюджету в період січень – травень 2024 року – відповідно до листа Закарпатської обласної військової адміністрації.
👉 Члени комісії відправили звіти низки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області щодо виконання фінансових планів за І квартал 2024 року та їхні уточнені фінансові плани на розгляд Департаменту охорони здоров’я для надання детальної фахової оцінки цих фінансових документів.
👉 Водночас, бюджетна комісія затвердила звіти КНП «Центр спортивної медицини» та «Закарпатського інформаційно-аналітичного центру» Закарпатської обласної ради щодо виконання фінансового плану за І квартал 2024 року, заслухавши керівників закладів –Андрія Шипа та Валентина Пацкана.
👉 Члени бюджетної комісії розглянули низку інших питань та рекомендували винести на розгляд 15-ої сесії Закарпатської обласної ради VIII скликання.
👉 У роботі комісії взяли участь: голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай, перший заступник Андрій Шекета, заступник Василь Дем’янчук, керуюча справами Мирослава Ливч, депутати Мирослав Білецький, Юрій Гуледза, Степан Черничко, Василь Юрик, Володимир Паульо, Іван Матрунич, Олександр Ледида та Михайло Рівіс.
Перейти на сайт