Купуйте та платіть на безпечних сайтах

грудня 16 / 2023

В інтернеті можна купити все, що завгодно. Просто, зручно і швидко. Начальник відділу протидії кіберзлочинам в Закарпатській області капітан поліції Андрій Мірошниченко рекомендує дотримуватися наступних порад для безпечного шопінгу в інтернеті:

По-перше, завжди перевіряйте надійність веб-сайту перед тим, як робити покупку. Відгуки і рейтинги інших користувачів можуть надати вам уявлення про довіру до конкретного магазину. Уникайте сумнівних веб-сайтів, де відсутні контактні дані або належна інформація про товари.

По-друге, перевіряйте безпеку платіжних методів. Використовуйте захищені платіжні системи та уникайте передачі чутливих фінансових даних через ненадійні з’єднання.

По-третє, слідкуйте за оновленнями програм та антивірусним захистом на своєму пристрої. Це допоможе захистити ваші особисті дані від можливих кіберзагроз.

Не забувайте також про використання складних паролів та їх регулярну зміну, особливо для акаунтів на онлайн-магазинах.

Дотримання безпекових порад збереже Ваші заощадження. Якщо все ж таки ви стали жертвою шахрайської схеми – негайно повідомляйте на гарячу лінію «1️02» або ж до найближчого відділу поліції!
Категорія : Економика


Залишити Коментар