Як цієї весни отримати 6660 гривень допомоги

березня 06 / 2023

Українці мають змогу отримати багатоцільову грошову допомогу. Наразі агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) збирає дані, щоб надалі підтримати грошима людей, для яких війна принесла біду.

Постраждалих від бойових дій підтримають фінансово, щоб вони мали кошти на харчування, тимчасове житло та предмети гігієни.


На сайті The UN Refugee Agency розміщено нові критерії, яким має відповідати громадянин, який претендує на виплату. Нижче подаємо перелік цих критеріїв (скріншот із сайту help.unhcr.org)

Виплати від УВКБ ООН

Окрім того, громадяни, які підпадають під визначені критерії, мають мати дохід, нижчий за 5400 гривень на місяць із розрахунку на одного члена сім’ї.

Ще одна важлива деталь: гроші надаватимуть тим українцям, які не отримували виплати він інших міжнародних організацій.

Загалом у списку є дев’ять областей України, жителі яких мають змогу отримати грошову допомогу. Виплати проводитимуть з розрахунку 2220 гривень на місяць на особу відразу за три місяці. Тобто, одноразово громадянин отримає 6660 гривень.

В яких областях збирають дані, які є способи виплати та банки-партнери – про все це додатково читайте на сайті help.unhcr.org
Категорія : Економика


Залишити Коментар