В рамках урядової програми єРобота у підприємців є можливість отримати грант на будівництво теплиць

липня 19 / 2022

В рамках урядової програми єРобота у підприємців є можливість отримати грант на будівництво теплиць. Що потрібно для того аби розширити власний бізнес чи створити новий в галузі тепличного господарства дізнавались мої колеги.

Уряд створив шість грантових програм, що дозволять розширити малий та середній бізнес, створити десятки тисяч бізнесів та сотні тисяч робочих місць, а також надати громадянам можливість отримати необхідні навички для нової кар’єри. Усі програми об’єднані під одною назвою проекту єРобота, який створений для підтримки тих, хто має бажання, навички та найголовніше план, щоб запустити власну справу. Йдеться про застосування постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» для створення або розвитку тепличного господарства, а також наказу Мінагрополітики від 06.07.2022 № 428 «Про затвердження типового проекту модульної теплиці».

Також у рамках програми гранти надаються на будівництво однієї модульної теплиці, які є особливо актуальні для Закарпаття. Однією з найважливіших умов є створення не менше 40 робочих місць.
Категорія : Економика


Залишити Коментар