Новий рік 2022 в Карпатах: які ціни на проживання та відпочинок

грудня 02 / 2021

Чимало людей хочуть зустріти Новий 2022 рік в Карпатах, посеред зимової казки. Аби це зробити, потрібно забронювати житло, адже осінні місяці – гаряча пора для готелів та приватних садиб. Саме тепер є можливість вибрати номер для проживання, адже чим ближче до 31 грудня, тим і вибір менший, і ціни "кусючіші".

Карпати взимку – це наче казка. Тут можна гарно відпочити від міської метушні, помилуватись красою природи та покататись на лижах чи сноуборді.

Практично всі готелі та приватні садиби пропонують святкову програму на Новий рік зі смачною гуцульською кухнею, тематичними подарунками та святковим гулянням.



Найдешевші варіанти

Звісно, зустрічати Новий рік 2022 в Карпатах найвигідніше у приватних садибах. Ціни тут не такі високі, як у готелях. Станом на середину жовтня, є можливість орендувати житло за 1 тисячу гривень на добу. Мінімальний термін оренди – 3 доби.

Якщо відпочивальник бажає побувати на святковому застіллі, тоді потрібно доплатити. Сума в цьому випадку залежить від меню.

Є комплексні рішення. Наприклад, один із туроператорів організовує тур "Новорічне Закарпаття за 6 днів". Ціна – 5195 гривень. У вартість входить проїзд, проживання, сніданки та вечері, новорічна забава та деякі екскурсії. Є і дешевші тури – від 2950 гривень.

Ще одна компанія пропонує тури "Новий рік у Буковелі". Якраз у жовтні діє знижка, забронювати місце можна за 4124 гривні. Зазначається, що тривалість туру складає 4 дні та є можливість проживання у будиночку (не на території самого комплексу).

Дорожчі варіанти

У тому ж Буковелі на Новий рік проживання куди дорожче. І станом на середину жовтня є готелі, у яких вже заброньовано 100% номерів. Ціни на проживання тут стартують від 7140 гривень (за 3 ночі з двох дорослих). Є варіанти й за 12 300, 14 760 і т.д.

Новорічні ціни на відпочинок у Карпатах зазвичай тримаються до Різдва. Адже все більше туристів мають бажання на власні очі поспостерігати головну різдвяну традицію – колядування.

Як будемо зустрічати Новий рік 2022 багато в чому буде залежати від епідемічної ситуації. Станом на тепер, рекомендацій від МОЗ, як працювати гірськолижним курортам у новому сезоні, поки не надходило.
Категорія : Економика


Залишити Коментар