Закарпаття у зоні ризику: Нафтогаз попередив про небезпеку

вересня 18 / 2021

Нафтогаз закликав українців перестрахуватися перед початком опалювального сезону, щоб не мерзнути взимку.
Мільйони українських сімей ризикують в опалювальний сезон залишитися без тепла і гарячої води. Нафтогаз повідомив, що тільки 56 відсотків теплокомуненерго уклали договори з компанією на поставку газу, решта, незважаючи на наближення холодного сезону, до цих пір цього не зробили.

До старту опалювального сезону в Україні залишилося кілька тижнів, однак трирічні договори з компанією уклали тільки 56% (601) постачальників тепла. Якщо ситуація найближчим часом не зміниться, то українські споживачі можуть залишитися взимку без тепла. Дану інформацію оприлюднила пресслужба Нафтогазу.

Найповільніше підготовка до старту опалювального сезону готуються постачальники тепла в Одеській, Харківській, Луганській, Полтавській областей і в Закарпатті. З усіх українських регіонів тільки на Волині та у Хмельницькій області все ТКЕ вже підписали всі документи і готові в будь-який момент приступити до обігріву будинків місцевих жителів.

Українцям теж не варто сподіватися на когось, щоб переконатися, що поставки тепла і гарячої води розпочнуться вчасно, слід самостійно переконатися, що їх постачальник тепла уклав відповідний договір з Нафтогазом.

“Друзі, закликаємо вас перестрахуватися і перевірити, чи є у вашого виробника тепла договір на поставку газу. Це можна зробити, звернувшись безпосередньо до компанії, яка забезпечує опалення для вас, або ж до свого ОСББ. Від цього залежить затишок і тепло у вашому домі взимку”, – сказано в повідомленні пресслужби Нафтогаз.
Категорія : Економика


Залишити Коментар