Рятувальники Рахівщини отримали новий пожежно-рятувальний автомобіль

липня 14 / 2021
Сьогодні голова облдержадміністрації Анатолій Полосков разом із начальником Головного управління ДСНС України у Закарпатській області Романом Гудаком передали рятувальникам Державного пожежно-рятувального посту смт Ясіня спеціалізовану машину з відповідним сертифікатом.



За словами очільника краю, тепер у підрозділу з’явився сучасний пожежно-рятувальний автомобіль АЦ-4-60(530905)-515М на базі шасі МАЗ-530905, що призначений для доставки до місця пожежі бойового розрахунку, засобів пожежогасіння, пожежно-технічного озброєння та використовується для гасіння пожеж водою і повітряно-механічною піною.

«Це важлива подія, оскільки зараз вогнеборці зможуть ще швидше реагувати, вчасно прибувати на місце пожежі та ефективно виконувати усі завдання.

Знаково, що вперше за 30 років незалежності відбулося оновлення парку Ясінянського пожежного поста!» — зауважив Анатолій Полосков.

Держава модернізує підрозділи ДСНС шляхом поставки сучасного інженерного обладнання, спеціального транспорту, зокрема пожежно-рятувальних автомобілів, екірування, інструментів тощо.

На зустрічі також були присутні голова Рахівської районної державної адміністрації Олександр Небила, начальник Рахівського районного відділу Управління ДСНС у Закарпатській області Олександр Тушер, голова Ясінянської селищної ради Андрій Делятинчук, начальник ДПРП (смт Ясіня) ДПРЧ-3 УДСНС України у Закарпатській області Роман Жак та інші.
Категорія : Економика


Залишити Коментар