У Виноградові щепилося 118 людей

липня 04 / 2021
118 людей щепили від коронавірусу в Центрі масової вакцинації у Виноградові впродовж суботи та неділі. Про це Суспільному розповіла головна лікарка міського центру первинної медико-санітарної допомоги Агата Ґал. Нагадаємо, це один з 5-ти таких центрів на Закарпатті, де у вихідні з 9 до 17 години щеплюють всіх охочих. Масову вакцинацію у Виноградові розпочали минулого тижня. Тоді щепили понад три сотні людей.

Центр масової вакцинації у Виноградові працює в міському будинку культури. Сюди прийшла Єлизавета Борто. Про можливість – вакцинуватися у вихідні їй розповіли діти. Вони ж і наполягли на потребі щепитися.

118 людей щепили в центрі вакцинації Виноградова упродовж вихідних
"Дуже за мене переживають. Вони мені весь рік все носили, бо я взагалі нікуди не виходила. Ну і просили мене, щоб я йшла на вакцинацію. Тим паче, що у мене і тиск, і серце, і онкозахворювання. Так що проблем є достатньо. Я не так прийшла, щоб собі проблем не створювати, бо я вже не молода, а щоб дітям не робити проблем", — розповіла Єлизавета.

118 людей щепили в центрі вакцинації Виноградова упродовж вихідних
Вдвох прийшли на вакцинацію подружжя Надія та Василь Ревтій. Згідно з правилами, після щеплення, вони мають посидіти під наглядом медиків протягом тридцяти хвилин.

Категорія : Економика


Залишити Коментар